Fontos tudnivalók a Szempilla korrepetálásokról!

Miért nem egy-két naposak a programok?
Azért, mert én fontosnak tartom azt, hogy tanulóimat szalonmunkára készítem fel. Nekik információra, instrukciókra, tudásbázisra, jó anyagok elérhető listájára, kérdéseik megválaszolására van szükségük nem bébiszitterre. A szalonban sem fog senki mögöttük állni. Felelősen kell dönteni bizonyos helyzetekben, és nagy gyakorlatra, rutinra van szükség egyes munkafázisokhoz, ez pedig nem 5-6 óra, de nem is 1-2 nap alatt fog létrejönni. Szorgalmat, kitartást, tapasztalatot adni nem tudok, de a korrepetálás után is bármikor segítek üzenet-váltással, ha valamiben bizonytalan a tanulóm! A programokon 2017. februárjától 2 fő vesz csak részt egyszerre, és helyszínűk a XX. Berkenye sétány 1. alatti Szépség-gyárban lesz!

Ha mégis ragaszkodsz ahhoz, hogy csakis és kizárólag VELED foglalkozzak, úgy véledneked kijár a VIP törődés, ennek díjazása értelemszerűen lényegesen magasabb, a találkozó pedig kiképzés stílusú lesz. Erről mindenképpen privát üzenetben érdeklődj!

Lehetőség van “kitelepülésekre” is, mely minimum 3, maximum 5 fő esetében valósítható meg úgy, hogy a helyszínt, és az ágyakat-megvilágítást a résztvevőknek kell biztosítani.

Mit kell tudni az ALAPOK MEGISMERÉSE PROGRAMRÓL?
Itt 4 dolgot kérek a tanulóktól:
1: Amikor leül, és elkezdi, nem akarom azt hallani, hogy ez marha nehéz! Mert bizony a műszempilla építés az. Azonban tanulható, fejleszthető. Kétféle építési technikát oktatok, az egyik az általános, a másik pedig speciálisan az ÉN építési technikánk. Elmagyarázom a különbséget, a miérteket, a nehézségi fokokat, majd rábízom a döntést, hogy elsőre mivel próbálkozik.
2: Ne kérdezzen! Én mindent elmondok, ami lényeges, fontos. Időt szántam arra, hogy az alaptudnivalókról írjak egy füzetet, ezt megkapja a tanuló és bármikor előveheti. Ez a fázis nem a kérdések ideje, hanem az információk megjegyzése. Kérdések majd akkor merülnek fel, amikor az elméleti rész átültetődik a gyakorlatba, különböző típusok, eltérő szemformák, más-más vendégek által, hiszen ez egy nagyon is gyakorlati munkavégzés. Fotel-huszárokkal, “a témában olvasott-tájékozott, de még nem dolgozó szakértőkkel” csak egymás idejét raboljuk!
3. Ne újítson! Igen, meg kell szokni bizonyos mozdulatsorokat, ráadásul mindkét kezünket hasonló ügyességgel kell használni eltérő feladatokra. Nem könnyű, de nem véletlenül mondok mindent úgy, ahogy.
4. Az egyik leglényegesebb, hogy az első alkalommal NE várja el magától egy teljes pillaszett készítését! Ha 5 pillát applikál tökéletesen, helyesen, jól pozicionálva, megfelelő izolációval, az jobb, mintha mondjuk 50 szálat ragasztgat randomszerűen, melyet be lehet fésülni, de a célunk ugye az, hogy átlássa a pillaépítés metódusát, mikéntjét. Értse, hogy a helytelen miért kényelmetlen és káros….

11717370_715739551871739_6242913318269810191_o

Hogyan épül fel a SZÉPSÉG-GYÁR DUPLÁZOTT TECHNIKAI KORREPETÁLÁS?
A menetrend, hogy a tanulók eddigi problémáit, kétségeit, kérdéseit megbeszélve kezdünk, lényeges, hogy ha nincs kérdés, akkor kérni fogok néhány munkafotót -nem kritizálás, csupán szintfelmérés okán- ezután tisztázzuk a Szépség-gyár applikációs technika miértjét, különbségeket az általános applikációs technika és a mi építésünk között, majd elmagyarázom a látványbeli eltéréseket, a Szépség-gyár Klasszikus duplázás és a Szépség-gyár Szintezett technika lényegét, melyek speciálisan az én technikáim, beszélünk kicsit stylingról, metódusokról, majd a modellen megépítjük a Szépség-gyár klasszikus duplázási technikájával a szettet, begyakoroljuk a helyes pozicionálást, applikációs módszereket, korrekciós applikációkat, kiderítjük az esetleges hibákat, felderítjük a különböző vastagságokkal, ívekkel-méretekkel való játékokat, lehetőségeket, törekszünk rá, és célul tűzzük ki, hogy sikeresen megépítünk egy Szépség-gyár Duplázott technikás szettet. Szintén egy nagyon türelmes modell szükséges hozzá. A korrepetáláson a mi anyagainkkal, eszközeinkkel dolgozunk. Körülbelül 20 perc az átállás az építési technikánkra, és ha nincs nagyon erősen berögzülve a régebbi metódus, akkor simán rááll a keze, ez pedig jelentősen felgyorsítja a munkájukat, és növeli annak látványbéli és egyéb minőségét, megadja a lehetőségét annak, hogy gyakorlatilag bármilyen cél-látványt elkészíthessünk anélkül, hogy a természetes pilla épségéért aggódnunk kellene. Versenyképesek legyünk a szépségiparban, nélkülözhetetlenek a vendégeink számára. Hiszen a cél az, hogy gyorsan, jót, megvalósítva a vendég vágyát, igaz?

12096596_758552837590410_4974239245909124396_n

A VOLUME TECHNIKAI PROGRAM FELÉPÍTÉSE:
SZÉPSÉG-GYÁR Light és normál VOLUME TECHNIKA /2-3-4-5-6D/
Akkor lehetséges, ha a jelentkező tisztában van az alapokkal, és a duplázott technikával, ezek megépítése bármilyen alapadottságú természetes pilla esetében 2 órán belül van, itt már nem beszélünk töltésről, építésről, nem adom át építési technikámat, nem beszélgetünk kétségekről, mert ennek ennél a szintnél helye már nincs, KIZÁRÓLAG a volume technikán /2-3-4-5-6D-n/, illetve annak illesztési, megépítési, látványbéli konkrét mikéntjéről szól a korrepetálás. Először manuálisan gyakoroljuk az eltérő látványelemeket, ez körülbelül 2-3 órás kézfejen történő gyakorlást jelent, többféle tincsezést próbálunk ki, felderítjük, hogy melyik csipesz esik leginkább kézre, hiszen az üzletben több volumen építéshez használható csipesz is van, megbeszéljük az illesztések mikéntjét-fontosságát, majd modellen megépítjük a pillasort a kipróbált, begyakorolt tincsezési technikával.
FONTOSnak tartom megjegyezni, hogy a volume technikára csak gyakorlott, kialakult, biztos kezű szempilla építők jelentkezését várom, ellenkező esetben NEM lesz sikeres, élményt nyújtó a program!

SZÉPSÉG-GYÁR EXTRÉM VOLUME TECHNIKA/7-8-9-10D/ és ALSÓ PILLASOR ÉPÍTÉSE:
Előfeltétele a normál volume technika birtoklása, használata, annak begyakorlása, ide olyanok jelentkezését várom, akik nálam tanulták a volume technikát. A korrepetáláson megbeszéljük az eddigi volume technikák esetleges problémáit, hibáit, korrekciós lehetőségeket, styling-problémákat, ívek és színek használatát, illetve az alsó pillasor megépítésének menetét.
Az extrém volume pillasor építési metódusait, építési mikéntjét, lehetőségeit, formai kitételeit. Majd kipróbáljuk mindezt a gyakorlatban is. Kiemelten türelmes modell szükséges hozzá, mivel az elkészült pillasor után megépítjük az alsó pillasort is és befotózzuk az elkészült munkákat, mert a kész pillasor megfelelő bemutatása is komoly része az üzleti tevékenységünknek.A korrepetáláson a mi anyagainkkal, eszközeinkkel dolgozunk, de igény szerint elhozhatod az anyagaidat-eszközeidet szemrevételezésre.

12208687_10206770156685893_7245166549954747283_n
Gyere, add a kezed, és elvezetlek a boldog pillák világába! Anita

Vélemény, hozzászólás?